Administratie-Financiele Diensten-Belastingen

Adres

Jarmuiden 52-1,
1046 AE Amsterdam

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
9:00 - 17.00

DIENSTEN

Verzorgen van complete boekhoudingen

Complete boekhouding verzorgen. Zorg ervoor dat de administratie geen struikelblok is bij het ondernemen. Laat ons uw administratie verzorgen. Met onze Yuki software is uw boekhouding altijd up to date.

Van eenmanszaak of VOF naar BV 

Hebt u een eenmanszaak of VOF dan kan het fiscaal en/of juridisch interessant zijn om deze in te brengen in een BV. Wij kunnen je van advies voorzien en je van begin tot eind begeleiden, zodat het hele proces soepel verloopt.

Loonadministratie

Heeft uw onderneming personeel in dienst, dan bent u wettelijk verplicht om een salarisadministratie op te zetten. Het voeren van een efficiënte loonadministratie is een verantwoordelijke en tijdrovende taak, zeker voor een klein- of middelgroot bedrijf. Wij bieden een volledig pakket met onder andere: aanmaken loonstroken, opstellen en indienen van aangiftes loonheffingen, aanmelden werknemers bij pensioenfonds, indienen pensioenopgaven het pensioenfonds en correspondentie met de belastingdienst.

Tussentijds rapportage

Soms hebt u een rapportage nodig voor belanghebbende externe partijen of moet er intern een belangrijke beslissing genomen worden en wilt u weten hoe u er financieel voorstaat. Wij kunnen een complete en overzichtelijke rapportage voor u opstellen.

Advies en Begeleiding

Wij begeleiden bedrijven bij het voorbereiden van een belastingcontrole en kunnen als contactpersoon optreden tijdens de belastingcontrole.

Het kan zijn dat er een aantal zaken veranderen. Dat kan op zakelijk, maar ook op persoonlijk fiscaal vlak zijn. Wil je hierover extra informatie en advies over de fiscale mogelijkheden om uw belastingdruk te verminderen.

Wij verzorgen uw fiscale aangiften zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting.

Als u het niet eens bent met beslissingen van bijvoorbeeld de belastingdienst stelt Biladi Finance een bezwaar- of beroepsschrift op.

Volg ons

© Biladi Finance 2021. Design door Innovo Webdesign