Administratie-Financiele Diensten-Belastingen

Adres

Jarmuiden 52-1,
1046 AE Amsterdam

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
9:00 - 17.00

OVER ONS

Wie zijn wij?

Biladi Finance is een administratiekantoor gevestigd te Amsterdam. Ons kantoor is 12 jaar actief en heeft zich gespecialiseerd in de boekhoudkundige en fiscale begeleiding van een BV.

Wij willen onze klanten laten ervaren dat administratie geen vervelende bijkomstigheid is van ondernemen maar een primair hulpmiddel dat bijdraagt aan het tijdig onderkennen van bedreigingen en kansen, heldere besluitvorming en groei.

Ons kantoor is werkzaam op het gebied van administratieve dienstverlening en fiscale advisering. Onze relaties komen uit vrijwel alle branches van het midden- en kleinbedrijf. Biladi Finance maakt gebruik van Yuki software om veilig en efficiënt te kunnen werken.

De groei van ons kantoor in de afgelopen jaren inspireert ons met de gekozen formule door te gaan. Een formule gebaseerd op persoonlijk respect en het maken en nakomen van goede afspraken. Graag willen wij ook uw administratieve, financiële en fiscale belangen behartigen.

Bent u eigenaar van een goedlopende of snelgroeiende eenmanszaak en benieuwd naar u fiscale en juridische mogelijkheden? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek.

 

Wilt u een gratis consult? Neem dan contact met ons op

+31 6 14 85 11 28 of stuur een e-mail naar info@biladifinance.nl

Volg ons

© Biladi Finance 2021. Design door Innovo Webdesign